Dette får du: 

📱 5 % rabatt når du betaler med ditt nye LOKALBANK Privat i Vipps 
Visste du at du kan legge inn flere kort i Vipps? En hovedregel er å bruke bankkortet ditt til vennebetaling og kredittkort når du handler i fysiske butikker og på nett. I løpet av 2022 vil flere butikker åpne opp for betaling med Vipps og dermed er det lurt å legge inn ditt LOKALBANK Privat som betalingskort. 

Mange butikker lar deg betale med Vipps allerede nå. Se etter Vipps-logoen på betalingsterminalen, skann QR-koden og godkjenn kjøpet. Husk at ditt LOKALBANK Privat må være valgt som betalingskort for å få rabatten.

Reiser du kollektivt med buss eller tog, kan du også ofte betale med Vipps i appen. I tillegg kan du betale med Vipps i mange ulike nettbutikker. Velg Vipps som betalingsmåte og følg instruksjonene på mobilen din. 

Slik får du rabatten: 
Rabatten får du når du betaler med Vipps i fysiske butikker og på nett, forutsatt at betalingen utføres med ditt nye LOKALBANK Privat.
Psst! Vennebetaling gir ikke rabatt.


Når kommer pengene på konto?
 
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i  Mitt Kort appen, ved å logge inn på lbkredittkort.no eller på din månedlige faktura. Da får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. 


Usikker på hvordan du kan registrere ditt LOKALBANK Privat i Vipps? Slik gjør du:

  • Åpne Vipps
  • Velg "Profil"
  • Velg "Kontoer og kort"
  • Litt lenger ned på siden finner du området "Kort", her må du velge "Legg til kort"
  • Fyll inn kortnummeret, utløpsdatoen, utløpsåret og CVC-koden tilhørende ditt LOKALBANK Privat og velg "Registrer"

God handel!