Visste du at du kan legge inn flere kort i Vipps? En hovedregel er å bruke bankkontoen til vennebetaling og kredittkortet når du handler på nett. Se etter Vipps som betalingsalternativ i alle nettbutikker.

Dette får du i november:

📱 3 % rabatt når du handler elektronikk på nett og betaler med ditt LOKALBANK Privat i Vipps

Rabatten får du i perioden 1. - 30. november 2022 når du betaler med Vipps i ulike elektronikkbutikker på nett, forutsatt at betalingen utføres med ditt LOKALBANK Privat.

Rabatten beregnes med bakgrunn i transaksjonsteksten, og alle transaksjoner på elektronikkbutikker, uavhengig av butikkjede, som inneholder ordet «Vipps» i tekstfeltet vil gi rabatt. Butikkene må også være registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 5722 – Elektronikk og husholdningsprodukter
  • 5732 – Elektronikkbutikker

Du kan maksimalt opptjene 500 kroner i rabatt per måned, og 2.500 kroner per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Når kommer pengene på konto? 
Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på LBkredittkort.no eller på din månedlige faktura. 
 
Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall for å få mest mulig ut av fordelene dine. 
 
Usikker på hvordan du kan registrere ditt LOKALBANK Privat i Vipps? Slik gjør du det:

  • Åpne Vipps
  • Velg «Profil»
  • Velg «Kontoer og kort»
  • Litt lenger ned på siden finner du området «Kort», her må du velge «Legg til kort»
  • Fyll inn kortnummeret, utløpsdatoen, utløpsåret og CVC-koden tilhørende ditt LOKALBANK Privat og velg «Registrer»

God handel!